Cine suntem?

S.C. CASAMI S.R.L. a fost infiintata in anul 1994 si are ca obiect principal de activitate comercializarea in sistem second-hand a utilajelor agricole, importate din Franta, Belgia, Olanda, Anglia, Germania, Danemarca, Italia, cat si comercializarea pieselor de schimb si a accesoriilor necesare modernizarii activitatatilor de prelucrare, insamantare, fertilizare, si recoltare a terenurilor dumneavoastra.

Fie ca sunteti producatori agricoli individuali sau persoanele fizice autorizate, societati agricole sau societati comerciale, va oferim utilaje agricole de calitate atent selectionate de un personal cu o mare experienta in domeniu.

Societatea CASAMI S.R.L doreste sa vina in ajutorul dumneavoastra pentru a obtine performante cat mai mari in agricultura si a unor recolte cat mai bogate de accea va putem oferi o gama larga de utilaje agricole noi cat si second-hand cu care sa va modernizati activitatile dvs. in agricultura, precum: combine de recoltat, tractoare, balotiere, pluguri, masini pentru prelucrat pamantul, semanatoare, pilverizatoare, cositoare , masini pentru ingrasaminte si amendamente, remorci, etc.